Italia Yachts Nordic  |  Seascape Nordic

Bildgalleri

Övergripande Dokument

Teamet bakom Italien Yachts består av mycket kompetenta personer som med sin expertis och passion designat, utvecklat och byggt segelbåtar för att täcka alla de behov och önskemål som funnits på marknaden. 

Teamet har tagit till vara på varje unik kompetens och erfarenhet för att tillmötesgå kunden. Italia Yachts filosofi är att erbjuda såväl de mindre erfarna seglarfamiljerna så som de professionella seglarna, ex. Americas Cup/ Admiral Cup- seglarna, en båt som fyller alla tänkbara behov.

Chefsdesigner Matteo Polli har lett utvecklingen och samordningen och tillsammans med Franco och Marco Corazza Schiavuta har de stegvis utvecklat sin vision för att ta fram dessa fantastiska segelbåtar. Till sin hjälp har de haft ett handplockat designerteam samt ett team med specifik yrkesskicklighet såsom arkitekter, sjöingenjörer och finsnickare. Teamen har tillsammans gett form åt de olika delarna av båten och förändrat varje detalj med mödosamma omsorg; från en pappersskiss till en trämodeller 1: 1, vidare till CNC formarna för att slutligen stå som färdig segelbåt ut till kund.

 

Läs mera om Italia Yachts team Klicka här